Ingrediencie

  • 1 lyžica olivového oleja
  • 450 g zemiakové gnocchi (Gnocchi Bezlepkové A Bezlaktózové Schär )
  • 1/4 šálky zaváraných sušených paradajok
  • 2 strúčiky cesnaku, strúhaného alebo mletého
  • 1 1/2 lyžičky talianskeho korenia
  • 1/4 lyžičky červenej papriky
  • soľ a čerstvé mleté ​​čierne
  • 140 g baby špenátu
  • 420 g fazule s nízkym obsahom sodíka, opláchnuté a odkvapkané
  • 2 lyžice pesta
  • 1/2 šálky strúhaného syra mozzarella

Príprava

  1. Zohrejte olivový olej vo veľkej panvici na strednom ohni. Keď je olej horúci pridajte gnocchi. Rozdeľte ich drevenou lyžicou, aby boli v jednej vrstve. Gnocchi varte bez pohybu 3-4 minúty.
  2. Gnocchi premiešajte a varte ďalších 6-8 minút, alebo kým nie sú zvonku zlatisté a chrumkavé a v strede mäkké. Občas ich premiešame. Po uvarení gnocchi vyberte na tanier.
  3. Sušené paradajky spolu so špenátom, talianskym korením, soľou, korením a vločkami červenej papriky pridáme na panvicu. Ak zistíte, že potrebujete ďalší olej, použite olivový olej alebo olej z pohára sušených paradajok pre extra chuť.
  4. Duste, kým špenát nezvädne, asi 2 minúty. Pridáme fazuľu, gnocchi, pesto a všetko spolu premiešame. Navrch dáme nastrúhanú mozzarellu a panvicu prikryjeme pokrievkou. Varte na nízkej teplote ďalšiu minútu alebo kým sa syr neroztopí.